Haminan Kesäteatteri: Kolsilan korohoro Uhtualla

Kun isänmaa kutsuu, Kolsilan mies on valmis

Eletään Suomen jatkosotaa, jossa Kolsilan epäsotilaallinen krh:n tulijoukkue pasifistisen alikersantti Niilo Luottamuksen johdolla välttelee joutumista kosketuksiin vihollisen kanssa… Joukkio väistelee myös omien tunnustelijoiden kohtaamista rintamalla, jos kohta ystävällismieliset tunnustelut naisväkeen rajan tuntumassa on sallittu. Reipasta taistelumieltä nostatetaan myös puutyöpiirin merkeissä ja aseveli-iltamain hengessä.

Haminalaisen kirjailija-pakinoitsija Jari Nenosen kirjoittama hersyvä sotilasfarssi sisältää hurttia huumoria ja nasevaa sanailua Nenosen taattuun tyyliin, sekä rahtusen romantiikkaa, sekä musiikillista viihdykettä.

Näytelmän ohjaa niin ikään haminalaislähtöinen ohjaaja Jalle Niemelä. Lavalla suplikoi kokenut joukko Haminan Teatterin konkariesiintyjiä, sekä lisäksi uusiakin osaajia moninaisissa rooleissa.

Edellinen Nenonen – Niemelä –yhteistyöproduktio veti kesällä 2009 Hamina Bastionin katteen alle ennätysyleisöt. Hamina Bastionin 800-paikkainen katettu katsomo ja katettu näyttämö takaavat viihtyvyyden niin katsojille kuin esiintyjillekin. Haminan Kesäteatteri valloittaa Hamina Bastionin 15. – 31.8.

Tervetuloa nauttimaan monipuolisen palvelun kesäteatterista – hullu kuiten!